Næringsfrokost i "ELKO-bygget"
19.04.2023

Næringsfrokost i "ELKO-bygget"
 
SPORPIND EIENDOM AS og Modum Næringsforening inviterer til Næringsfrokost i det tidligere "Elko-Bygget" i Åmot den 3 mai, kl.08:00.

Adresse: Sporpindveien 7, 3340 Åmot

 
Eier av "ELKO-bygget", Marius Asp, og hans selskap Asp Eiendom AS, har sammen med fire lokale selskaper dannet Sporpind Eiendom AS. Mye spenning har vært knyttet til veien videre og planer for bygget som i mange år huset en av kommunens hjørnesteinsbedrifter. Nå er det endelig tiden kommet for at vi kan invitere vårt lokale næringsliv til et frokostmøte hvor planer for fremtiden, plass, og ikke minst muligheter for vekst og utvikling i "Elko-bygget" kan presenteres.

Det blir servert enkelt frokost og kaffe. Vi ber vennligst om at påmelding til denne frokosten sendes som en enkelt E-mail med deltakers navn og bedrift vedkommende representerer til følgende epost adresse:
martin.kaggestad@modumnf.no

De som ikke kan komme på frokost denne dagen, men likevel er nysgjerrig på bygget og mulighetene kan kontakte Tarjei Neverlien på telefon 411 23 895 eller epost tarjei.neverlien@sporpind.no

 Ta også kontakt dersom dere skal arrangere noe i 2023 som dere ønsker at vi skal hjelpe dere å markedsføre. Vi er her for dere som er medlemmer, så bruk oss. 

Håper mange kommer på næringsfrokost den 3 mai.