Modum Konferansen 2021
23.09.2021Bli med på årets konferanse for næringslivet i Modum.  

 

På årets konferanse vil du blant annet møte: 

Erik Solheim (bl.a. tidligere ass. generalsekretær. i FN og statsråd), kommer for å se på Modum i det store verdensbildet, og vi kan vel regne med at han vil provosere noen av oss.  

 

Knut Bråten - kåseri. Knut er ikke redd for å utfordre.. 

 

Tom Holmen fra Agera og Zurf programmet til Sparebank1 Modum kommer for å holde et foredrag om «Hvordan skape vekst og utvikling».  
Hoppsenteret er med i Zurf, og Per Bergerud vil fortelle om prosessen de er med i som er i ferd med å gi en voldsom vekst. Og kanskje vi får vite noe om de spennende planene som kommer de neste årene.  

 

Terje Dahlen er daglig leder i Ringerike Næringsforening. Han kommer for å snakke om mulighetene i hans region. Hvordan kan Modum ta del i den utviklingen som utvilsomt kommer i vår region som følge av bane og vei til Ringerike?  

 

Aud Norunn Strand kommer for å si litt om visjonene til Modum Kommune, Hvilke råd vil hun gi politikere for å skape vekst og utvikling? 

 

Og det blir debatt. Årets tema er: Næringsutvikling og stedsattraktivitet.  

 

 

Dørene åpner kl. 12.00 for registrering.  
Programmet starter kl. 12.30 
I pausene blir det servering av kaffe og litt å bite i.  
Det blir profilering av bedrifter i Lillesalen og i gangen nede.  

 


Grunnet covid-19 er det begrenset med billetter slik at vi kan ivareta tryggheten for våre deltagere.  Trykk HER for å bestille billett.