Top Image

Økt vekst og utvikling

Modum Næringsråd vil rette fokus mot konkrete tiltak som kan bety noe for næringsutviklingen i kommunen.

Dette jobber vi med

Etablererveiledning

Etablererveiledningen er en gratis tjeneste til deg som har et ønske om, eller er i startfasen med å etablere egen bedrift. Hos oss får du en til en veiledning, kunnskapstilførsel og møte mange andre med ønske om egen virksomhet.
Les mer

Bærekraftig sentrumsutvikling

Modum Næringsråd har en prioritert satsing på bærekraftig sentrumsutvikling. Dette skal være utvikling av handel og kvalitetsheving på opplevelser i sentrum.
Les mer

Modumkonferansen 2022

22. september er det duket for årest konferanse i Modum Kulturhus. 

Sett av datoen, og bestill billett HER


 
Les mer
Top Image

Modum Næringsråd

Modum Næringsråd er en medlemsbasert og medlemsstyrt organisasjon for bedrifter og næringsdrivende i Modum. Vi jobber med strategier for å skape utvikling i Modum. 
Les mer
Top Image

Gründergartneriet

Et kontorfelleskap får de som ønsker et rimelig kontor i et faglig og sosialt felleskap. Det er tilgang på møterom, samtalerom, kjøkken, og felles it løsninger som printere og trådløst sikkert nettverk.

Felleskapet er til for utvikling og fremdyrking av gode grunderbedrifter som i en oppstert trenger lave kostnadder og tilgang til veiledning og idemyldring i et fagmiljø. 
Les mer
Top Image

Modum Handel

Geithus, Vikersund og Åmot har nå en felles handelsstand - Modum handel. Nå er det viktig at vi får inn flere medlemmer - og spesielt fra Geithus! Del denne med alle som kan kjenne noen som driver virksomhet som omhandler handel. Det kan være både varer og tjenester.

Man betaler medlemskontigent etter omsetning - så et medlemskap vil egne seg godt for både store og små.
Les mer

Våre samarbeidspartnere