GRÜNDERKAFE I MODUM

Ønsker du faglig påfyll, og et større nettverk i næringslivet? Dette er viktig for å lykkes. Vi har møteplassen for deg!
Gratis tilbud for deg som er etablert eller som vurderer å starte

Johan Kaggestad og Kristin Lindberg
Rådhuset i Vikersund Mandag 7. mai kl. 18 – 20

Johan Kaggestad har en lang karriere bak seg som trener i ulike idretter og som ekspertkommentator, blant annet i Tour de France. Kaggestad regnes som en pionér på bruk av fysisk trening som en del av behandlingstilbudet for psykiatriske pasienter. Han har vært kultursjef i Modum i flere år, og har i en årrekke jobbet som konsulent i næringsliv og organisasjonsliv. Kaggestad ble i 2012 gjort til ridder av den franske Ordenen for kunst og litteratur.

Kristin Lindberg er billedkunstner. Hun driver også utleie av et flott, nyrestaurert sveitserhus fra 1878 på den tradisjonsrike gården Søndre Green. Gården har historie tilbake til 1300-tallet. Fra høsten 2016 har også Søndre Green et “Artist in residence” program for tekstilbasert kunst, i samarbeid med Norske Tekstilkunstnere (NTK). Hør hennes historie om livet som kunstner.

Rådhuset i Vikersund Mandag 7. mai kl. 18 – 20

Vi inviterer til en hyggelig kveld med faglig og sosialt innhold.

Velkommen! Arr.: Buskerud Næringshage, Gro Moen i samarbeid med Modum Næringsråd V/Anne Kat Håskjold, Tanja Tyberg Grøtterud og Anne Marie Trulsrud